Choď na obsah Choď na menu
 


Hotel Devín

7. 2. 2015

Hotel Devín sa nachádza na nábreží Dunaja v historickom centre Bratislavy. Hotel prešiel komplexnou rekonštrukciou. Ponúka ubytovanie v izbách s výhľadom na Dunaj alebo na Staré Mesto, reštauráciu s gurmánskou kuchyňou, kúpeľné centrum a squashový kurt.

V klimatizovaných izbách môžete bezplatne využívať príslušenstvo na prípravu kávy/čaju, TV s plochou obrazovkou, trezor na laptop a bezplatné káblové a Wi-Fi pripojenie na internet. Z dvojlôžkových izieb a suít sa môžete pokochať výhľadom na Dunaj a z jednolôžkových izieb výhľadom na Staré Mesto. V hoteli je vám k dispozícii tiež internetový kútik zdarma.

Reštaurácia hotela Devín je vďaka svojej vynikajúcej kuchyni uvedená v sprievodcovi Gault Millau. Vychutnajte si v nej špeciality francúzskej a slovenskej kuchyne. V lobby bare si vyberte z ponuky občerstvenia a dezertov.

Priamo na mieste môžete relaxovať v kúpeľoch s vyhrievaným krytým bazénom, fínskou saunou a parným kúpeľom. Vstup do kúpeľov je bezplatný. K dispozícii sú vám tiež thajské masáže a squash.

Slovenská národná galéria je od hotelu Devín vzdialená len 50 metrov a Dóm sv. Martina 400 metrov. Výstavisko Incheba sa nachádza len 2 km od hotela.

 

Stare Mesto je skvelou voľbou pre hostí, ktorých zaujíma: galériekostoly a nočné kluby.

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.