Choď na obsah Choď na menu
 


The Z Hotel Victoria

7. 3. 2013

Hotel Victoria situovaný v londýnskej centrálnej štvrti Victoria vám ponúka luxusné ubytovacie jednotky s moderným dizajnom. V hoteli môžete využiť bezplatné Wi-Fi pripojenie na internet a na železničnú stanicu Victoria i stanicu metra sa pešo dostanete iba za 5 minút.

Hotelové izby majú štýlový moderný dizajn a sú vybavené LED TV s uhlopriečkou 101 cm a so satelitným balíkom, v ktorom sú zahrnuté filmové a športové programy. Sú zariadené ručne vyrobenou posteľou a majú vlastnú kúpeľňu s bezplatnými toaletnými potrebami značky Thierry Mugler.

Navštívte kaviareň Z Café, kde si každé ráno môžete dať čerstvé raňajky. Môžete si vybrať z ponuky pečiva ciabatta, ovocných šalátov a cereálií. Po celý deň sa podávajú sezónne polievky, bagety a obložené misy.

Buckinghamský palác so svojimi záhradami, ako aj park St. James's, sú od hotela vzdialené len 800 metrov. Autobusová stanica Victoria je takisto ľahko dostupná a pešo sa tam dostanete za 5 minút. Letisko Gatwick je od železničnej stanice Victoria vzdialené iba 30 minút.