Choď na obsah Choď na menu
 


Park Plaza Wesminster Bridge London

7. 3. 2013

 

Tento úžasný nový hotel v londýnskej štvrti South Bank je situovaný iba 500 metrov od budovy parlamentu a ponúka nonstop otvorenú posilňovňu a štýlový sushi bar s výhľadom na Big Ben.

Veľké klimatizované izby majú moderné luxusné príslušenstvo vrátane TV s plochou obrazovkou, veľkého pracovného stola, minibaru, chladničky a trezora. Niektoré izby majú výhľad na most Westminster Bridge a budovu parlamentu.

Hotel Park Plaza Westminster Bridge je umiestnený na brehu rieky Temža 500 metrov od vyhliadkového kolotoča London Eye a stanice Waterloo. Zastávka metra Westminster sa nachádza len kúsok od hotela.

Hotel Westminster Bridge Park Plaza ponúka modernú ocenenú reštauráciu Brasserie Joel a salónik 1WB, v ktorom sa podáva tradičný popoludňajší čaj. Bar Espressamente má vonkajšie posedenie a môžete si v ňom dať vynikajúcu taliansku kávu. V bare Primo sa koná každú noc zábavný program.

Ako hostia môžete využívať hotelovú nonstop otvorenú posilňovňu, 15-metrový plavecký bazén so saunou a parnou miestnosťou a nedávno otvorené kúpele Mandara, ktoré ponúkajú rôzne luxusné procedúry.